Bliv opdaget med messeannoncering vha. online markedsføring

Skrevet

af | 5. okt 2021

Skal du på messe indenfor nærmeste fremtid? Så læs med her.

Hos Lead Your Way har vi specialiseret os i bl.a. at lave messeannoncering for virksomheder, som vil give det en rigtig stærk indsats.

messeannoncering.dk kan du læse alle detaljerne.

Det vi har lavet er en samlet pakke, hvor vi markedsfører til din målgruppe både før, under og efter messen. Så udover du har din stand, du har alle de samtaler og skaber de leads du nu gør på messen. Jamen så gør vi også en indsats for både at trække flere mennesker til, få flere til faktisk at komme hen på standen, og også forsøge at få fat i dem som ikke fik talt med dig på messen efterfølgende.

Det gør vi ved at kører nogle annoncekampagner inden messen, hvor vi målretter de mennesker du gerne vil i dialog med og dem som du tror kommer på messen. Under selve messen kører vi annoncer målrettet til telefoner som faktisk er i rummet. De mennesker som går rundt på messen, kan så få en annonce op, hvor vi dels fortæller om hvem I er, og forsøger at trække dem over på standen.

Som en sidste ting efter messen annoncer vi til alle de her mennesker en gang til. Både dem som du tænker der er relevante, dem som har været tilstede og så følger vi op på dem og forsøger at få booket det her møde, eller får skaffet det her lead til dig, så du kan komme i dialog med dem.

Gå ind på messeannoncering.dk, så skal jeg nok fortælle meget mere om hvad det er for noget.