Webinarer om online marketing

Styrk dine profiler på Linkedin – Personlig og Virksomhedsprofiler

I dette webinar vil Theis Godtfredsen & Jeppe Skøtt dykke ned i hvordan du kan maksimere effekten af din indsats og annoncebudget.

De vil diskutere strategier for at opbygge stærke virksomhedsprofiler, både personlige og private, og hvordan du kan bruge indholdsmarkedsføring til at nå dit publikum på sociale medier. Gennem en række værdifulde råd og teknikker vil du få indsigt i, hvordan du kan forbedre din tilstedeværelse på SoMe og opnå større succes med dine marketingindsatser.

Theis Godtfredsen & Jeppe Skøtt

LinkedIn Ads – Paid og Organic – få mere ud af dine ads vha. organisk marketing.

Kom og bliv klogere på hvordan du kombinerer en organisk indsats på LinkedIn med annoncering – og få meget mere ud af din indsats og annoncekroner.

I denne LinkedIn Live session har du muligheden for at lytte til Malte Lange og Theis Godtfredsen, mens de diskuterer strategier, opbygning, og deler værdifulde råd og teknikker.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

LinkedIn Ads – Kom godt i gang med LinkedIn Ads for SMV’er

Hør om hvordan I som SMV-virksomhed kommer rigtigt i gang med LinkedIn Ads

I denne LinkedIn Live kan du høre Malte Lange og Theis Godtfredsen fortælle om strategier, opbygning, gode tips og tricks – og ikke mindst vigtige annonceformater.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

B2B Marketing – Sådan kommer I rigtigt fra start med effektiv B2B-marketing

Hør om hvordan I som SMV-virksomhed kommer rigtigt i gang med B2B annoncering på fx. LinkedIn.

I denne LinkedIn Live kan du høre Malte Lange og Theis Godtfredsen gennemgå vores framework for hvordan du bygger en stærk marketingstruktur, holder styr på budgettet og får ramt de rigtige potentielle kunder.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

Digital B2B Annoncering | Forstå Kunderejsen

Har du styr på kunderejsen dine forbrugere tager, både før, under og efter at de kommer i kontakt med dit brand? Det er særligt vigtigt indenfor digital B2B annoncering, at forstå præcist hvor i kunderejsen du skal engage eller re-engage din målgruppe.

Det kan du lære meget mere om i dette webinar.

Malte Lange