Webinarer om online marketing

Miniseminar: Digital Messeannoncering

Messer har altid været en gylden mulighed for virksomheder til at showcase deres produkter og services, netværke med potentielle kunder og styrke brand awareness. Men i en digital tidsalder, hvordan kan vi maksimere værdien af vores messeinvesteringer? Svaret ligger i effektiv digital annoncering.

Malte Lange

Bedre og Flere Leads med Online Marketing

Nicolai Fohlmann og Theis Godtfredsen, deler ud af deres værdifulde indsigter om generering af bedre og flere leads gennem effektive online marketingstrategier.

Thies Godtfredsen, Nicolai Fohlmann

Vækst din SaaS virksomhed med de rigtige marketing aktiviteter i 2024

I dette introducerende seminar vil Malte gennemgå essentielle aspekter af SaaS-marketing for 2024, herunder strategier som Full Funnel Marketing, valg mellem brand og salgsaktivering, effektiv kanaludvælgelse, alignment mellem salg og marketing, og vigtigheden af data. Deltagerne vil også lære at evaluere CAC og LTV, udnytte gratis ressourcer, og få et hack til at analysere konkurrenter. Seminaret er målrettet alle inden for SaaS, der ønsker at høste værdi af disse indsigter.

Malte Lange

Sporing af resultater i B2B marketing

I dette webinar dykker vi ned i, hvilke strategier ifht tracking, der virkelig fungerer og identificerer almindelige faldgruber, hvor penge kan være spildt. Uanset om du er en marketingprofessionel, virksomhedsejer eller blot nysgerrig på hvad tracking er, er dette webinar lige noget for dig.

Mads Normann Olsen & Nicolai Fohlman

Robot & tech virksomheder

I dette webinar dykker vi ned i de unikke udfordringer og muligheder, som robot- og tech virksomheder står overfor i deres B2B-marketingindsatser.

Malte Lange & Theis Godtfredsen

Introduktion til Digital Markedsføring for Industrivirksomheder

I en tid, hvor den digitale transformation skubber grænserne for traditionel markedsføring, bliver effektiv digital markedsføring afgørende for industrivirksomheders succes. I dette webinar opsummering og diskuterer, vores eksperter, Malte og Nicolai, de indsigter og nøglestrategier der er essentielle for at maksimere online synlighed, generere leads og øge kundeloyaliteten i industrisektoren.

Malte Lange & Nicolai Fohlmann

Marketing for SaaS-virksomheder i 2024

Udforsk de bedste strategier inden for SaaS-marketing i vores seneste webinar! Dette dybdegående webinar dækker alt fra optimering af kundetilslutning og effektive cross-selling teknikker til vigtigheden af samarbejde mellem salg og marketing. Vores eksperter deler deres indsigter og giver praktiske tips til, hvordan du kan forbedre din SaaS-marketing strategi, reducere churn rates og øge kundeloyaliteten.

Theis Godtfredsen & Nicolai Fohlmann

Aktivér algoritmen på LinkedIn

Effektiv brug af LinkedIn handler om mere end blot at forstå algoritmen; det handler om at skabe engagerende, varieret og målrettet indhold, der resonerer med din målgruppe. Ved at fokusere på kvalitet over kvantitet og ved at bruge analytiske data til at finjustere din tilgang, kan du øge din synlighed og påvirke på platformen. Husk, at personlige profiler har en betydelig indflydelse, og at bruge dem strategisk kan forbedre din samlede LinkedIn-strategi.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

Styrk dine profiler på Linkedin – Personlig og Virksomhedsprofiler

I dette webinar vil Theis Godtfredsen & Jeppe Skøtt dykke ned i hvordan du kan maksimere effekten af din indsats og annoncebudget.

De vil diskutere strategier for at opbygge stærke virksomhedsprofiler, både personlige og private, og hvordan du kan bruge indholdsmarkedsføring til at nå dit publikum på sociale medier. Gennem en række værdifulde råd og teknikker vil du få indsigt i, hvordan du kan forbedre din tilstedeværelse på SoMe og opnå større succes med dine marketingindsatser.

Theis Godtfredsen & Jeppe Skøtt

LinkedIn Ads – Paid og Organic – få mere ud af dine ads vha. organisk marketing.

Kom og bliv klogere på hvordan du kombinerer en organisk indsats på LinkedIn med annoncering – og få meget mere ud af din indsats og annoncekroner.

I denne LinkedIn Live session har du muligheden for at lytte til Malte Lange og Theis Godtfredsen, mens de diskuterer strategier, opbygning, og deler værdifulde råd og teknikker.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

LinkedIn Ads – Kom godt i gang med LinkedIn Ads for SMV’er

Hør om hvordan I som SMV-virksomhed kommer rigtigt i gang med LinkedIn Ads

I denne LinkedIn Live kan du høre Malte Lange og Theis Godtfredsen fortælle om strategier, opbygning, gode tips og tricks – og ikke mindst vigtige annonceformater.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

B2B Marketing – Sådan kommer I rigtigt fra start med effektiv B2B-marketing

Hør om hvordan I som SMV-virksomhed kommer rigtigt i gang med B2B annoncering på fx. LinkedIn.

I denne LinkedIn Live kan du høre Malte Lange og Theis Godtfredsen gennemgå vores framework for hvordan du bygger en stærk marketingstruktur, holder styr på budgettet og får ramt de rigtige potentielle kunder.

Malte Lange og Theis Godtfredsen

Digital B2B Annoncering | Forstå Kunderejsen

Har du styr på kunderejsen dine forbrugere tager, både før, under og efter at de kommer i kontakt med dit brand? Det er særligt vigtigt indenfor digital B2B annoncering, at forstå præcist hvor i kunderejsen du skal engage eller re-engage din målgruppe.

Det kan du lære meget mere om i dette webinar.

Malte Lange