SaaS-annoncering

Online markedsføring for SaaS virksomheder

Målrettet markedsføring for SaaS-virksomheder, som rammer jeres potentielle kunder – både dem som står med et behov og dem som du ved har brug for netop jeres løsning.

Skab en ny indgangsvinkel til kunderne og udnyt muligheden for flere køb, trials, demoer, salgsmøder og henvendelser.

SaaS hands
Få flere kunder, møder og synlighed

Vi skaber synlighed, opmærksomhed, konkrete henvendelser og signups

Søgeannoncering

Vi opsætter en søgekampagne på alle jeres primære ydelser, så dem der søger efter en given service, finder jer første gang.

Med betalt søgeannoncering kan du komme op i toppen af Googles resultater med det samme og blive eksponeret for alle dem der faktisk leder efter hvad du kan.

Stjæl dine konkurrenters 
(potentielle) kunder

Med Custom Intent kan vi målrette og annoncere potentielle kunder som er i markedet, der viser interesse for jeres type af løsning og kigger på jeres konkurrenters hjemmeside.

Hvis de ikke har fundet jeres løsning af sig selv, kan vi sørge for at de opdager den – og viser hvorfor I netop tilbyder en gamechanger for deres forretning.

Inspirér på LinkedIn

Med LinkedIn kan vi målrette branche, anciennitet, stillingsbetegnelse og specifikke virksomheder og gøre opmærksom på at I findes og hvad I står for – og ikke mindst hvorfor de skal være jer.

LinkedIn er stærkt til at starte en kunderejse og blive opdaget i et marked med mange spillere.

Følg op og bliv husket – helt automatisk

Det er ikke alle der kigger på din hjemmeside er klar til at købe i dag (Desværre!). Faktisk er kun typisk 3% klar til at købe i dag, men de resterende 97% kan vi følge op på, med det som hedder remarketing.

Her sender vi annoncer til dem som har været på din hjemmeside, har vist interesse for dine annoncer eller på anden måde har engageret sig – og får fortalt mere om jer, jeres produkt, hvad de kan få ud af netop jeres løsning og minder dem om at i findes 

Har I lange kunderejser hvor det kan tage måneder eller år før en kunde køber, er remarketing ultra-vigtigt for at sikre at I er “Top of mind” på hele rejsen og får forklaret flere nuancer omkring jer, jeres produkt og kundens udbytte.

Case

Software-as-a-Service

Sammen med deres interne markedsføringsteam fik vi udarbejdet en strategi for kunden, som havde til formål at øge antallet af trials for fremtiden.

Interessen blev skabt ved hjælp af markedsføringen på de sociale medier, men den største og mest væsentlige ændring kan ses på Google Ads. I løbet af en periode på 1 år har virksomheden fået cirka 12.153 flere trials. En væsentlig flot stigning på omkring 44%.

Markedsføringsstrategien bestod af Facebook, LinkedIn og Google Ads.

SaaS Code
SaaS Ipad
Kun for SaaS virksomheder

Nemt, ligetil og skræddersyet til dit behov

Lead Your Way tilbyder en komplet løsning med online markedsføring, skræddersyet til SaaS virksomheder, som gerne vil have større kendskab, flere trials, demoer og kunder der skriver sig op


det gode samarbejde

Uden lange bindinger og snørklet marketingsnak

Vi tror på det lange og tætte samarbejde og på at gøre det man er bedst til. Vi binder dig ikke – du får en fast månedspris og kan til enhver tid sige op uden årelange bindinger.

Vi laver alt det markedsføringstekniske og du gør os klogere på dine kunder, udbytte af møder og strategi – og sammen skaber vi et stærkt fundament for en lead-maskine der kan løfte jer til næste niveau.

SaaS Code
bliv fundet af din målgruppe

Tilstedeværelse og synlighed er endnu vigtigere i dag

SaaS virksomheder har brug for en strøm af nye interesserede og genopfølgning på besøgende – og ikke mindst en forståelse for hvad netop jeres produkt kan tilbyde dem.

Med online annoncering på Google kan du sørge for at “poppe up” når den potentielle kunde står og søger efter præcis det du tilbyder. Det kan sjældent stå alene – der er også kunder der ikke søger efter lige jeres løsning, så en målrettet indsats mod de helt rigtige kundesegmenter er også vigtig – det er de sociale medier meget stærke til, pga. at kunderne ofte er tilstede der, og meget ofte kan målrettes meget præcist.

online succes

Hvad får du ud af målrettet SaaS-annoncering?

Bliv fundet når folk søger

Når kunderne søger på et problem, en løsning eller et produkt er det ofte fordi de har et behov, nu og her, eller er i gang med at planlægge et indkøb. Det er kritisk at være synlig i starten af processen – for at senere kunne blive vurderet til at blive valgt.

Inspirér kunder som er i markedet

Selvom kunderne ikke har fundet præcis din virksomhed, så kan vi stadig annoncere til dem – hvis de kigger f.eks på konkurrentens hjemmeside, søger efter lignende ydelser eller direkte leder efter det I kan hjælpe med. Så opdager de jer og jeres løsning – og I får chancen for at blive valgt.

Flere henvendelser

Jo flere relevante potentielle kunder der opdager dig, ser hvad du kan og bliver mindet om at du eksisterer, jo bedre chance er der for, at de bestiller en trial eller demo, skriver sig op eller tager kontakt.

Måling af resultater

Vi sætter måling op på, hvor mange der skriver sig op, sender jer en mail, udfylder en kontaktformular, henter noget materiale eller ringer til jer fra annoncerne, så du kan se hvad dine annoncepenge går til. Sporing er aldrig 100% – men det giver dig en rigtig stor indsigt i hvordan det går, hvad der virker og ikke mindst hvordan vi kan forbedre resultatet, så marketingmaskinen bliver stærkere og stærkere over tid. 

Hvad er inkluderet i SaaS-annonceringspakkerne?

 • Personlig kontakt:
  • En samtale hvor vi taler om hvad I tilbyder, hvem I ønsker at sælge til (ICP) og jeres bedste salgsargumenter (USP)
 • Annoncer:
  • På alle de relevante platforme i pakken
 • Hjælper:
  • Rådgivning og sparring igennem hele processen
 • Kontrol:
  • Vi skriver et udkast til alle annoncer, og I godkender indhold før det bliver sendt ud i verden 🙂
 • Teknik:
  • Hjælp til installation af Facebook Pixel, Tag Manager, LinkedIn Insight Tag og sporing
 • Kontooprettelse:
  • Oprettelse af annoncekonto på Google, LinkedIn og en Facebook Business Konto (hvis I ikke har en)
 • Vi tager os af det:
  • Månedlig justering, forbedring og optimering af annoncer og ikke mindst rapportering og dialog
 • Fornyelse og forbedring:
  • Løbende vedligeholdelse og tilføjelse af nye tiltag og opdateringer
 • Budget:
  • Vi sætter et budget på markedsføringen som passer jer. Kan ændres efter behov
 • Super service:
  • I kan både ringe og skrive med spørgsmål og forslag – i al den tid vi samarbejder
Proces

Hvordan er processen for opsætning af dine annoncer?

Vi følger en super-simpel og effektiv proces, som vi har brugt mange gange, til at skabe resultater for vores kunder

Møde

Vi tager et møde og taler om hvilke ydelser du tilbyder, området du arbejder i, hvad der vigtigt for dig, hvad du har prøvet før, hvem du fokuserer på af kunder og hvilke budskaber du gerne vil ud med.

Opsætning

Vi sætter alt det tekniske op, opretter annoncekonti, laver sporing, skriver annoncer, opsætter budgetter osv. Du får selvfølgelig lov til at godkende annoncer, før vi sender dem ud i verden.

Drift

Vi passer det hele og vi taler løbende sammen om udbyttet, mulige forbedringer, nye ydelser mv. Vi sørger for at annoncerne kører og justerer og forbedrer hver måned. Du tager dig bare af kunderne som du plejer.

Lead Your Way står for al annonceopsætning, tekster og alt det tekniske med annonceringen - du sparer en masse tid samt penge og kan fokusere på din virksomhed og kundernes behov

Hør mere om mulighederne med SaaS-annoncering

Du er også mere end velkommen til og give os et kald på +45 71 99 22 95 eller

Book et møde direkte her

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.