Industriannoncering

Online markedsføring for industrivirksomheder

Målrettet industriannoncering til potentielle kunder, der søger præcis det du tilbyder.

industrivirksomhed
Bliv valgt

Øg chancen for at I bliver valgt til den næste opgave

Søgeannoncering

Vi opsætter en søgekampagne på alle jeres primære ydelser, så dem der søger efter en given industri, finder jer første gang.

Med betalt søgeannoncering kan du komme op i toppen af Googles resultater med det samme og blive eksponeret for alle dem der faktisk leder efter hvad du kan.

Stjæl dine konkurrenters 
(potentielle) kunder

Med et nyt værktøj fra Google Ads som hedder Custom intent kan vi målrette kunder som er i markedet og kigger på dine konkurrenters hjemmesider – og sende annoncer til dem når de surfer rundt på nettet.

Hvis de ikke har fundet dig af sig selv, kan vi sørge for at de opdager at din virksomhed findes og at du kan hjælpe.

Inspirér på LinkedIn

Med LinkedIn kan vi målrette branche, anciennitet, stillingsbetegnelse og specifikke virksomheder og gøre opmærksom på at I findes og hvad I står for – og ikke mindst hvorfor de skal være jer.

LinkedIn er stærkt til at starte en kunderejse og blive opdaget i et marked med mange spillere.

Følg op og bliv husket – helt automatisk

Det er ikke alle der kigger på din hjemmeside der ringer og køber dine ydelser – desværre. Men det vi kan gøre er at følge op på dem, helt automatisk med det som hedder remarketing.

Her sender vi annoncer til dem som har været på din hjemmeside og minder dem om at du findes f.eks når de er på Facebook, læser nyheder på nettet eller ser videoer på YouTube. Det gør at du forbliver “top of mind” og ovenikøbet kan udvide budskabet og gøre kunderne klogere på hvad du kan. (Og vi kan selvfølgelig vælge dem fra, som allerede har henvendt sig!)

industrivirksomhed
Kun for industrivirksomheder

Nemt, ligetil og skræddersyet til dit behov

Lead Your Way har lavet en helt specifik pakke med online markedsføring, skræddersyet til industrivirksomheder, som gerne vil have flere henvendelser.det gode samarbejde

Uden lange bindinger og snørklet marketingsnak

Vi tror på det lange og tætte samarbejde og på at gøre det man er bedst til. Vi binder dig ikke – du får en fast månedspris og kan til enhver tid sige op uden årelange bindinger.

Vi laver alt det markedsføringstekniske og du gør os klogere på dine kunder og opgaver – så lader vi bureausnak, teknisk fnidder og fancy marketingsord blive hjemme.

aftale
bliv fundet af din målgruppe

Tilstedeværelse og synlighed er endnu vigtigere i dag

Tilstedeværelse på nettet er kun blevet vigtigere med tiden, og i dag søger folk efter det de skal bruge – direkte på deres telefon. Hvis ikke de finder dig (og ikke kender dig i forvejen) så ringer de aldrig til dig.

Med annoncering på Google kan du sørge for at “poppe up” når den potentielle kunde står og søger efter præcis den ydelse du tilbyder og du får derfor muligheden for at:

1. Blive set
2. Blive husket
3. Blive kontaktet

online succes

Hvad får du ud af målrettet industri-annoncering?

Bliv fundet når folk søger

Når kunderne søger på en given industri er det ofte fordi de har et behov, nu og her, eller er i gang med at planlægge en opgave eller et projekt. Det er kritisk at være synlig i starten af processen – for at senere kunne blive vurderet til at blive valgt.

Inspirér kunder som er i markedet

Selvom kunderne ikke har fundet præcis din virksomhed, så kan vi stadig annoncere til dem – hvis de kigger f.eks på konkurrentens hjemmeside, søger efter lignende ydelser eller direkte leder efter din specialitet. Så opdager de en som kan løse opgaven – og du får chancen for at blive valgt.

Flere henvendelser

Jo flere relevante potentielle kunder der opdager dig, ser hvad du kan og bliver mindet om at du eksisterer, jo bedre chance har du for at få en henvendelse og i sidste ende få opgaven.

Måling af resultater

Vi sætter måling op på, hvor mange der sender jer en mail, udfylder en kontaktformular, henter noget materiale eller ringer til jer fra annoncerne, så du kan se hvad dine annoncepenge går til. Sporing er aldrig 100% – men det giver dig en rigtig stor indsigt i hvordan det går, hvad der virker og ikke mindst hvordan vi kan forbedre resultatet.

Hvad er inkluderet i industriannonceringspakkerne?

 • Personlig kontakt:
  • En samtale hvor vi taler om hvad I tilbyder og hvad der skal præsenteres for kunden
 • Annoncer:
  • På alle jeres primære ydelser, søgeord, konkurrenters besøgende mv.
 • Hjælper:
  • Rådgivning og sparring igennem hele processen
 • Kontrol:
  • Vi skriver et udkast til alle annoncer, og I godkender indhold før det bliver sendt ud i verden 🙂
 • Teknik:
  • Hjælp til installation af Facebook Pixel, Tag Manager, LinkedIn Insight Tag og sporing
 • Kontooprettelse:
  • Oprettelse af annoncekonto på Google, LinkedIn og en Facebook Business Konto (hvis I ikke har en)
 • Vi tager os af det:
  • Månedlig justering, forbedring og optimering af annoncer
 • Fornyelse og forbedring:
  • Løbende vedligeholdelse og tilføjelse af nye tiltag og opdateringer
 • Budget:
  • Vi sætter et budget på Facebook/Google/LinkedIn som passer jer. Kan ændres efter behov
 • Super service:
  • I kan både ringe og skrive med spørgsmål og forslag - i al den tid vi samarbejder
Proces

Hvordan er processen for opsætning af dine annoncer?

Vi følger en super-simpel og effektiv proces, som vi har brugt mange gange, til at skabe resultater for vores kunder

Møde

Vi tager et møde og taler om hvilke ydelser du tilbyder, området du arbejder i, hvad der vigtigt for dig, hvad du har prøvet før, hvem du fokuserer på af kunder og hvilke budskaber du gerne vil ud med.

Opsætning

Vi sætter alt det tekniske op, opretter annoncekonti, laver sporing, skriver annoncer, opsætter budgetter osv. Du får selvfølgelig lov til at godkende annoncer, før vi sender dem ud i verden.

Drift

Vi passer det hele og vi taler løbende sammen om udbyttet, mulige forbedringer, nye ydelser mv. Vi sørger for at annoncerne kører og justerer og forbedrer hver måned. Du tager dig bare af kunderne som du plejer.

Lead Your Way står for al annonceopsætning, tekster og alt det tekniske med annonceringen - du sparer en masse tid samt penge og kan fokusere på din virksomhed og kundernes behov

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan det virke for min forretning?

Sandsynligvis – vi har mange rigtig gode cases, og lever af at kunne levere for vores kunder. Lad os tage en snak om jeres ydelser, udfordringer og målgruppe – så rådgiver vi gerne før du beslutter dig.

Hvad inkluderer tilbuddet ikke?
 • Alt forbrug på annoncer også kaldet ad-spend, skal I selv betale udover. Budgetter vælger vi sammen og kan altid justeres op og ned fra din side. Betales direkte til Google LinkedIn og Facebook med dit betalingskort
 • Andre ydelser end det beskrevne.
 • Programmørarbejde.
Hvem ejer dataene?

I ejer alle jeres annoncer, data, salg og kunder. Vi laver også kun annoncer på jeres konti, som I bestemmer over.

Betingelser
 • Priser er eks moms
 • Udgifter til annoncering betales af kunden separat
 • Vores Betingelser godkendes ved bestilling
Garanterer vi at du får resultater?

Vi gør altid vores allerbedste for at hjælpe med at markedsføre din forretning. Vi ved også godt at vi ikke tjener penge på jer i fremtiden (der er ingen binding!), hvis ikke I får resultater. Vi lever af at skabe gode resultater, og sigter altid på et LANGT og TÆT samarbejde, til glæde for begge parter.

Vi tager dog ikke ansvar for hvad I får af resultater, da der er alt for mange faktorer som spiller ind, som vi ikke har indflydelse på f.eks jeres salgsevner, konkurrencesituation, lovgivning, programmørarbejde, fejl i software, hacking, menneskelige fejl og mangler, prissætning af jeres produkter, kundeinteresse, manglende lager/levering og meget andet.

Se vores Ansvarsfraskrivelse for detaljer.

Hør mere om mulighederne med industriannoncering

Du er også mere end velkommen til og give os et kald på +45 71 99 22 95

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.