om Lead Your Way

Marketing specialister til virksomheder med ambitioner

Vi hjælper virksomhed med effektiv online markedsføring – primært indenfor B2B ydelser og produkter samt salg af ydelser til private

Værd at vide

Om Lead Your Way

Siden 2015 har vi hjulpet virksomheder med at få (mere) succes online ved hjælp af betalt markedsføring.

Vi startede som en enkelt konsulent, men er i dag en række ansatte og med en stor vifte af faste samarbejdspartnere.

Vi hed tidligere Maltes Marketing ApS – Læs pressemeddelelse her

FAQ

Godt at vide

Vi kan ikke hjælpe dig med at blive rig i morgen

Vi tilbyder ikke quickfixes eller gode røverhistorier om, hvordan du også kan blive rig på nettet, på no-time. Vi har arbejdet benhårdt på det siden 2008, og hjælper dig gerne hvis du også vil arbejde for at skabe en fed forretning. Det kræver blod, sved, tårer, tabte-annoncekroner, splittests, skrivearbejde, produktion og timevis af reflektion og planlægning at lave en god forretning. Og det tager også tid og penge at vedligeholde. Det bliver MEGET nemmere med tiden, men det er hverken hurtigt, let eller nemt at skabe noget der kan “stand the test of time”.

Hvis du ikke vil yde en indsats, så er jeg ikke den rette at spørge.

Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du leder efter et quickfix til din “et-eller-andet-fra-kina” forretning

Vi kan sikkert godt. Men vi nægter. Det har ikke vores interesse og vi tror ikke mennesker bliver lykkeligere af at købe et segboard der går ild i efter 1 uge. Hvis du importerer og sælger et REELT produkt, så hjælper vi GERNE.

Vi vil gerne finde den bedste og simpleste vej til resulater sammen med dig. Men lette løsninger som alle kan lave, er sjældent det som får din forretning til at blomstre i fremtiden også.

Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du ikke vil betale for annoncering

Alle vores forretninger har været bygget på betalt annoncering. Det er her vi er eksperter, har erfaring og kan hjælpe. Hvis du vil opbygge alt “organisk” og med SEO og gratis trafik fra din livsstilsblogger side – så anbefaler vi gerne et bureau, der kan hjælpe, men det bliver ikke os, som er med på sidelinjen. Desværre.
Der er sikkert en masse gratis tricks og ting der virker de næste 2 måneder, hvis du skynder dig. Men det må du finde et andet sted.

Er du her stadig? Fedt!

Så lad mig fortælle dig lidt om hvad vi faktisk kan hjælpe med.

Dette kan du forvente af os
  • Råd, strategier og værktøjer som virker og som vi selv har brugt. Og som du selv kan tage handling på. Lige nu.
  • Salg af vores ydelser og produkter. Direkte og uden omsvøb.

Hey vi har også siden her for at sælge mine ydelser. Hvis du bare vil kigge og få nogle tricks og gøre det hele selv. Helt fint. Det gjorde vi også selv i starten.

Det er gratis og du fyrer den bare af. Go get ’em Tiger!

Men hvis du er nået skridtet videre og vil op på næste niveau, så tager vi gerne en snak med dig, om hvordan vi kan hjælpe og om et samarbejde kunne være godt for os begge.

Vores strategi er selvfølgelig at vise dig ting du kan gøre, og få til at virke og så måske overtale dig til at lade os hjælpe dig til virkelig at rykke. Eller få frigivet tid til andre opgaver i din forretning.

Du kan læse på min blog eller hente min gratis e-bog.

Hvis du synes om det materiale vi har lavet og får noget ud af det – hey guess what, så bliver du sikkert også glad for de avancerede strategier vi kan fortælle dig om og implementere sammen med dig.

Alle vores råd og tips kommer fra vores egne erfaringer og vi anbefaler kun ting vi selv har gjort, enten for os selv og vores forretning eller for vores kunder. Du får ikke en anbefaling på bare at skyde annoncekroner i SnapChat – for vi har aldrig prøvet selv og ANER ikke engang, hvordan det virker. Men hvis det rimer på Facebook, Google Ads, konverteringsoptimering, marketingstrategi, remarketing og mange andre ting – så har vi 10.000-vis af timers erfaring, masser af brugte penge og learnings vi kan gøre brug af. Og du kan få vores hjælp, til at starte rigtigt.

Hvordan kom vi i gang med at hjælpe andre med online markedsføring?

Godt spørgsmål, Malte startede faktisk med kun at drive min egen forretning i en del år, det var primært iskold push annoncering på Facebook og lidt mere varm pull-annoncering på Google Ads.

I starten solgte Malte for 500 kr på en måned. Med tiden blev det bedre og solgte mere og mere, byggede flere produkter på og pludselig var der til en ordentlig løn, opskalering og udvidelse til flere lande og markeder. BOOOOM!

En internet annoncørs drøm. Omsætning og salg på relativ autopilot. I en ren eufori tog Malte til Thailand i 2 måneder for at se, hvor automatisk forretningen var. Og kom hjem med flere penge i omsætning pr måned, end da rejsen begyndte. Efterfølgende blev det første store kursus lanceret og forretningen kørte på skinner.

De næste par år gik med at opskalere, udvide og optimere forretningen og i 2015 begyndte Maltes Marketing at tage klienter ind, til at hjælpe med deres online markedsføring.

Her er hvad vi kan hjælpe dig med

Vores fokus er at sælge produkter, til den rigtige pris, til den rigtige kunde, på den bedste måde – med mest mulig hands-off tilgang.

Vi kombinerer betalt annoncering – både push og pull med remarketing, emailmarkedsføring, opsalg/krydssalg med optimering af hele processen, konverteringsoptimering – alt sammen for at opbygge og vedligeholde en god forretning, og samtidigt have tid ved siden af til andre gøremål.

Vi tror oprigtigt på at vi skal hjælpe vores kunder og tilbyde dem det absolut bedste vi kan til prisen. Vi tror samtidig på, at hvis vi kan få vores kunder til at stole på os, så kan vi også få dem til at bruge flere penge i vores forretning.

Vi hjælper jer med at komme bedst muligt ud til jeres kunder, med det budskab der kan hjælpe dem, samtidigt med at jeres bundlinje øges.

Vi tager vores egen medicin

Alle de råd vi giver her på bloggen, er råd vi bruger i egen virksomhed på daglig basis. Vi bruger i omegnen af 100.000 kr. månedligt på vores egne kampagner på Google Ads alene, og skaber resultater for dem. Vores erfaring med Google Ads er derfor praktisk og med resultater, der påvirker vores egen bundlinje hver eneste dag, uge, måned og år. Ingen forkromede teorier, som ikke er afprøvet her.

Her er vores første salg til dig:

Kig rundt på hjemmesiden, læs på bloggen eller hent vores gratis e-bog. Hvis du synes om det eller du får direkte resultater, så overvej om du vil købe af os, når vi tilbyder et produkt eller en ydelse til dig.

Lige til at gå til – ærligt og direkte.

Tak fordi du læste helt her til – det var en længere tekst, du er vist en high-achiever! ????

Håber at høre fra dig nu eller i fremtiden og ønsker dig alt held og lykke med din forretning.

Lead Your Way

Se hvad vi kan hjælpe med

Få overblik over vores kompetencer

  • Google Ads
  • LinkedIn Annoncering
  • Facebook Ads
  • Online Marketingstrategi
  • Remarketing
  • B2B Annoncering