Karriere

En karriere ved Lead Your Way
Muligheder

Ledige stillinger

Fuldtidspraktikant, september 2024

Vi tilbyder en spændende fuldtidspraktikant til vores Online Marketing Bureau i hjertet af Odense.

Er du studerende på UCL? Ansøg her

Vores arbejde består primært af betalt online markedsføring for B2B virksomheder – stikord: Marketingstrategi, Google Ads, LinkedIn Ads, Facebook Ads, Marketing Automation, Leadgenerering,  iOS 14.5, Tracking, ActiveCampaign, Popups mv.

HVEM SØGER VI?
Vi søger en person, som brænder for online marketing og er frisk på at lære en masse om B2B markedsføring. Vi forventer IKKE, at du har 10 års erfaring i online marketing, men kigger meget mere på personlig energi og drive – og ønsket om at lære. “Fit” i virksomheden og gå-på-mod tæller højere end erfaring.Vi forventer dog, at du har stor interesse i online marketing – du skal være stærk på skrevet dansk og gerne også på engelsk. Andre sprog kan også et være plus. Vi forventer du er punktlig, kan overholde aftaler, ønsker at tage ansvar og, at du er klar på at lære en hel masse om online marketing. Vi skal nok lære dig vores måde at arbejde på og hvordan man bruger de forskellige værktøjer og platforme, du skal bare have lyst til at lære og give den gas 🙂

PRAKTIKKEN
Vores praktik er indrettet med stort fokus på læring, meget hurtigt adgang til ansvar og reelle opgaver for kunder – og vores drøm er, at de praktikanter vi har, efterfølgende kan ansættes på deltid eller fuldtid i virksomheden.

OM OS
Vi tilbyder et uformelt og godt arbejdsmiljø – med plads til humor, en frisk kommentar og fri kaffe. Vi arbejder samtidigt benhårdt for at skabe resultater for vores kunder og tager vores opgaver og kundernes tillid seriøst.Virksomheden har til huse på Coworking Plus, et kontorfællesskab med 120+ forskellige virksomheder, fede loungeområder, mange arrangementer, fri adgang til kaffe samt mulighed for at tilkøbe frokostordning.Lead Your Way har i dag 5 ansatte og kunder der rangerer fra lokale servicevirksomheder til SaaS og produktionsvirksomheder, der søger nye kunder fra Asien til Europa og Nordamerika. Vi hjælper dem hele vejen med online marketing.

 

Hvordan er det at være praktikant i Lead Your Way?

Mød tidligere praktikant Theis.
“Jeg kan klart anbefale, at du tager dit praktikforløb hos Lead Your Way. Under mit praktikforløb fik jeg indblik i alle funktionerne i et marketingbureau, de forskellige annonceringsplatforme og fik et stort ansvar fra starten. Da det er et mindre bureau, får du et tæt forhold til det fede team og mulighed for at få en masse erfaring, hvis du giver den gas. Og bare rolig, B2B marketing kan godt være spændende, så tøv ikke med at sende din ansøgning før sidemakkeren.
Theis, Online Marketing Consultant hos Lead Your Way.

Interesseret i en stilling?

Send din ansøgning og CV til kontakt@leadyourway.dk

Se hvad vi kan hjælpe med

Få overblik over vores kompetencer

  • Google Ads
  • LinkedIn Annoncering
  • Facebook Ads
  • Online Marketingstrategi
  • Remarketing
  • B2B Annoncering