Få hjælp til digitalisering, data og kunderejser

SMV:Digital Rådgiver

Hos Lead Your Way er vi et helt team af godkendte SMV: Digital rådgivere der står klar til at rådgive jer ifbm. med et projekt igennem SMV:Digital. Ansøg om 50.000-100.000 kr til rådgivning og lad os hjælpe jer med større indsigt, potentialeafklaring, nye muligheder mv.

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er en tilskudspulje specielt tilegnet virksomheder i SMV-segmentet, der ønsker at øge digitale elementer i deres virksomhed. Det er typisk i beløbstørrelsen 50-100.000 kr til rådgivning som der kan søges om. 
Puljerne kommer i løbet af året og kræver en ansøgning for at kunne blive tildelt. Ofte er puljerne ikke store nok til at dække alle dem der ønsker at søge, derfor er det vigtigt at have ansøgning klar til indsendelse på det tidspunkt puljen åbner.Hvad kan SMV:Digital bruges til?

Hvis man som virksomhed overvejer at styrke f.eks. sin markedsføring-, data eller digitalisering den kommende tid, kan denne pulje være oplagt. Den kan nemlig gå til alt fra en større analyse, afdækning af behov, afdækning af muligheder, som udformer sig til en konkret strategi, til undervisning/rådgivning til egne interne ressourcer og til økonomisk overblik mv.

SMV:Digital er øremærket til rådgivning og ikke til implementering/eksekvering.

FischerKernn_logo
STYRK
STYRK
STYRK
STYRK
STYRK

Hvem kan søge SMV:Digital puljer?

Generelt er det danske SMV-virksomheder der kan søge tilskud.
Se de officielle krav fra SMV:Digital herunder:

 

Læs mere om de formelle og se nuværende og kommende puljer herKom i gang med SMV:Digital

Send en besked for at starte processen

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Testimonials

Hvad siger vores kunder om os?

Cecilie Thomsen

Gennem Lead Your Way har vi fået en helt igennem professionel og vidende vejledning, som har gjort vi i dag står stærkere på LinkedIn end tidligere. Vi har som virksomhed samarbejdet med dem, da vi fik et tilskud fra SMV:Digital hvor vi skulle forbedre vores digitale indsats, og i den forbindelse valgte vi at gå med Lead Your Way. De har igennem deres workshops og professionelle medarbejdere, givet os den viden og dybdegående indsigt vi manglede for at forbedre vores indsats på LinkedIn. Deres ekspertise og engagerende læringsstil har øget vores viden og måde at være på LinkedIn, og jeg kan derfor kun kraftigt anbefale dem til andre hvis man står i samme situation.

Jeg siger derfor tusind tak for et par fede og lærerige måneder!

Martin Bødker

”Vi fik Lead Your Way anbefalet gennem netværk, og da vi gerne vil bruge lokale partnere, som samtidig har et indblik i vores virksomhed, har det været et oplagt match.”

Mathias Maimann

“Hos Lead Your Way får man en dedikation og muligheder, de store bureauer bare ikke kan give – og det er alle pengene værd!”

Niklas Meier

“Igennem hele forløbet (…) har han været en uundværlig sparringspartner på alt fra forretningsoptimering og fremtidige planer. Jeg vil kraftigt anbefale Malte til alle der vil tage deres forretning til næste niveau!”

Peder Vejsnæs

De har også givet os en god rådgivning omkring muligheder, hvilke aktiviteter vi ville få mest ud af. Vi kan klart anbefale dem.

Cecilie Thomsen

Theis har gennem de sidste par måneder været en uvurderlig ressource for vores virksomhed, da han via sit workshopforløb gennem Lead Your Way har givet os en dybdegående indsigt i, hvordan vi maksimerer vores tilstedeværelse på LinkedIn.
Hans ekspertise og engagerende læringsstil har ikke blot øget vores viden gennem hans workshops, men også styrket vores teams evne til at skabe meningsfulde forbindelser og udnytte platformens fulde potentiale. Theis har virkelig været nøglen til at optimere vores LinkedIn-strategi, og givet os en vej at følge i fremtiden.Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale Theis og Lead Your Way til at hjælpe med en forbedret digitalisering

Jesper Dalhus

“Jeg kan godt lide vores sparring – hvor jeg bliver hørt, og der er ikke længe fra tanke til handling. Jeg kan kun anbefale andre at prøve Malte af…. han er virkelig skarp”

En god samarbejdspartner indenfor online markedsføring

EMPORIOTechnologies_logo
FischerKernn_logo
AdeptWaterTechnologies_logo
Bargroup_logo
Bargroup_logo
Lead Your Way tilbyder

Effektiv rådgivning der giver resultater på bundlinjen

  • Resultater: Vi er her for at gøre en forskel for din forretning
  • Ærlighed: Vi tilbyder kun hjælp og ydelser til virksomheder vi reelt tror vi kan hjælpe
  • Erfaring: Vi er eksperter og har over 15 års praktisk erfaring med at markedsføre online
  • Interesse: Vi ønsker at lære om og forstå din forretning, så vi kan give den bedste rådgivning

Lead Your Way har et helt team af godkendte rådgivere i SMV:Digitals rådgiver database. Vi hjælper gerne med råd og input til jeres SMV:Digital projekt og ansøgning. Tilskuddet kan bruges til flere forskellige typer projekter og opgaver, men I skal huske at lave et projekt, som kan godkendes til at modtage refusionen og giver forretningsmæssig mening for netop jer, for at få glæde af SMV midlerne.

Book et møde med vores godkendte SMV:Digital rådgivere