online Butiksannoncering

Få flere kunder til at træde ind ad døren

Målrettet butiksannoncering til potentielle kunder som er i nærheden

store
Bliv valgt

Øg chancen for at I bliver valgt til den næste opgave

Lokalområde annoncering

Med Facebook kan vi målrette de mennesker som er lige i nærheden af din butik, vise dine tilbud/muligheder/produkter frem og gøre det uimodståeligt at kigge forbi.

Vi kan optimere leveringen af annoncer, til at fokusere på de mennesker som rent faktisk kan tænke sig at komme ind i butikken.

Det er stærkt både til eksisterende kunders gentagne køb – men også til at blive opdaget af nye kunder, som tilfældigvis er i nærheden.

Stjæl dine konkurrenters 
(potentielle) kunder

Med et værktøj fra Google Ads som hedder Custom intent kan vi målrette kunder som er i markedet og kigger på dine konkurrenters hjemmesider eller søger efter dine produkter – og sende annoncer til dem når de surfer rundt på nettet, for at de kan opdage dig.

Søgeannoncering

Vi opsætter en søgekampagne på alle de primære produkter i tilbyder i jeres butik – fx. skobutik i odense, eller billige briller i aarhus eller kaffebar nørrebro, så dem der søger efter jer eller lignende produkter finder jer første gang.

Med betalt søgeannoncering kan du komme op i toppen af Googles resultater med det samme og blive eksponeret for alle dem der faktisk leder efter hvad du sælger

Følg op og bliv husket – helt automatisk

Det er ikke alle der kigger på din hjemmeside der kommer ind og køber dine produkter med det samme – desværre. Men det vi kan gøre er at følge op på dem, helt automatisk med det som hedder remarketing.

Her sender vi annoncer til dem som har været på din hjemmeside, været i din butik, set dine videoer eller liket din SoMe side og minder dem om at du findes fx. når de er på Facebook, læser nyheder på nettet eller ser videoer på YouTube. Det gør at du forbliver “top of mind” og øger chancen for at få en ny kunde

møde
Kun for butikker

Nemt, ligetil og skræddersyet til dit behov

Lead Your Way har lavet en helt specifik pakke med målrettet markedsføring, skræddersyet til butikker, som gerne vil have flere kunder ind af døren.

Pakken til butiksannoncering er lavet i tre niveauer – så du kan starte billigt og skrue op for blusset over tid. Eller starte direkte – lige på og hårdt og sætte fart på kundebesøgene.

Et godt samarbejde

Uden lange bindinger og snørklet marketingsnak

Vi tror på det lange og tætte samarbejde og på at gøre det man er bedst til. Vi binder dig ikke – du får en fast månedspris og kan til enhver tid sige op (løbende måned + 30 dage).

Vi laver alt det markedsføringstekniske og du gør os klogere på dine kunder og opgaver –  så lader vi bureausnak, teknisk fnidder og fancy marketingsord blive hjemme.

Nå ja … så tager vi iøvrigt kun én type butik ind i den by de dækker – så du får vores udelte opmærksomhed, altid.

aftale
Butiksannoncering der virker

Online markedsføring der kan trække nye kunder ind i din butik

Folk er på vej ud på gaden og ind i de fysiske butikker igen. Hvis du gerne vil besøges, og opdages af nye kunder, skal du være fremme i skoene og få dit budskab ud. Helst i dag!

Der er allerede en skarp kamp i gang om at få kunderne ind i butikken igen, efter nedlukninger mv. – og det er meget vigtigt at være synlig og gøre opmærksom på alt I kan tilbyde – simpelthen så din butik bliver valgt fremfor andre.

Flere kunder i butikken

Hvad får du ud af målrettet butiks-annoncering?

Bliv fundet når folk søger

Når kunderne søger diverse typer butikker er det ofte fordi de har et behov, nu og her. Det er kritisk at være synlig i starten af processen – for at senere kunne blive vurderet til at blive valgt. Kunderne vælger ofte en af de første mulige løsninger de finder og måler alle alternativer op i mod hvad de først har stødt på. De skal opdage dig for at kunne vælge dig.

Fang kunderne i området

Vi kan annoncere til kunderne, når de er i området – når de kigger på deres mobiltelefon. Du bliver altså opdaget i behovs øjeblikket, eller skaber et behov hos kunden. Du får både chancen for at blive opdaget, samt valgt fremfor andre tilsvarende butikker.

Få flere besøgende

Jo mere synlig du er for potentielle kunder, og de ser hvad du tilbyder og bliver mindet om at du eksisterer, jo bedre chance har du for at få besøgende til din butik.

Bliv husket i fremtiden

Når kunderne første kender til jer og har besøgt butikken, så er det vigtigt at holde fast i dem. Når første de har besøgt hjemmesiden, så kan vi holde fast i dem ved hjælp af remarketing – vi minder dem altså om, at i stadig eksisterer.

Hvad er inkluderet i butiksannonceringspakkerne?

 • Personlig kontakt:
  • En samtale hvor vi taler om hvad I tilbyder og hvad der skal præsenteres for kunden
 • Annoncer:
  • På alle jeres primære produkter (max 5), søgeord og byer i lokalområdet
 • Hjælper:
  • Rådgivning og sparring igennem hele processen
 • Kontrol:
  • Vi skriver et udkast til alle annoncer, og I godkender indhold før det bliver sendt ud i verden 🙂
 • Teknik:
  • Hjælp til installation af Facebook Pixel og sporing
 • Kontooprettelse:
  • Oprettelse af annoncekonto på Google og en Facebook Business Konto (hvis I ikke har en)
 • Facebook side:
  • Hjælp til at starte en Facebook side (bruges som afsender af jeres annoncer)
 • Vi tager os af det:
  • Månedlig justering, forbedring og optimering af annoncer
 • Fornyelse og forbedring:
  • Løbende vedligeholdelse og tilføjelse af nye tiltag og opdateringer
 • Budget:
  • Vi sætter et budget på Facebook/Google som passer jer. Kan ændres efter behov
 • Super service:
  • I kan både ringe og skrive med spørgsmål og forslag – i al den tid vi samarbejder
Proces

Hvordan er processen for opsætning af dine annoncer?

Vi følger en super-simpel og effektiv proces, som vi har brugt mange gange, til at skabe resultater for vores kunder

Møde

Vi tager et møde (fysiske eller online) og taler om hvilke produkter du tilbyder, området du arbejder i, hvad der vigtigt for dig, hvad I har prøvet før, hvem du fokuserer på af kunder og hvilke budskaber du gerne vil ud med.

Opsætning

Vi sætter alt det tekniske op, opretter annoncekonti, laver sporing, skriver annoncer, opsætter budgetter osv.

Du får selvfølgelig lov til at godkende annoncer, før vi sender dem ud i verden.

Drift

Vi passer det hele og vi taler løbende sammen om udbyttet, mulige forbedringer, nye ydelser mv. Vi sørger for at annoncerne kører og justerer og forbedrer hver måned. Du tager dig bare af kunderne som du plejer.

Lead Your Way står for al annonceopsætning, tekster og alt det tekniske med annonceringen - du sparer en masse tid samt penge og kan fokusere på din virksomhed og kundernes behov

Brancheeksklusivitet

Brancheeksklusiv markedsføring til din målgruppe

Vi tager kun en type butik ind på hvert område.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan det virke for min forretning?

Sandsynligvis – vi har mange rigtig gode cases, og lever af at kunne levere for vores kunder. Lad os tage en snak om jeres ydelser, udfordringer og målgruppe – så rådgiver vi gerne før du beslutter dig.

Hvad inkluderer tilbuddet ikke?
 • Alt forbrug på annoncer også kaldet ad-spend, skal I selv betale udover. Budgetter vælger vi sammen og kan altid justeres op og ned fra din side. Betales direkte til Google og Facebook med dit betalingskort
 • Andre ydelser end det beskrevne.
 • Programmørarbejde.
Hvem ejer dataene?

I ejer alle jeres annoncer, data, salg og kunder. Jeg laver også kun annoncer på jeres konti, som I bestemmer over.

Betingelser
 • Priser er eks moms
 • Udgifter til annoncering betales af kunden separat
 • Vores Betingelser godkendes ved bestilling
Garanterer vi at du får resultater?

Vi gør altid vores allerbedste for at hjælpe med at markedsføre din forretning. vi ved også godt at vi ikke tjener penge på jer i fremtiden (der er ingen binding!), hvis ikke I får resultater. Vi lever af at skabe gode resultater, og sigter altid på et LANGT og TÆT samarbejde, til glæde for begge parter.

Vi tager dog ikke ansvar for hvad I får af resultater, da der er alt for mange faktorer som spiller ind, som vi ikke har indflydelse på f.eks jeres salgsevner, konkurrencesituation, lovgivning, programmørarbejde, fejl i software, hacking, menneskelige fejl og mangler, prissætning af jeres produkter, kundeinteresse, manglende lager/levering og meget andet.

Se vores Ansvarsfraskrivelse for detaljer.

Hør mere om mulighederne med butiksannoncering

Du er også mere end velkommen til og give mig et kald på +45 53 65 61 22

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.