Online Marketing Booster

Før de rigtige kunder sammen med dine bedste produkter.

Løft effekten af dine online markedsføring markant og øg resultate på bundlinjen

De fleste virksomheder vil gerne vækste, men gør alt for at få flere produkter og flere besøgende og skaber dermed mere administration og meget større udgifter.

Med OMB (Online Marketing Booster) går vi lidt mere elegant til værks, og fokuserer på at blive bedre til at sælge mere til de kunder som vil ELSKE DIT PRODUKT, forbedre din eksisterende markedsføring og salgsmateriale – og øge tilgangen af de kunder, som faktisk vil købe dit produkt OG blive glade for det.

 Vil du løfte effekten af din online markedsføring markant, og øge resultatet på din bundlinje?

 

Du er ikke den eneste. De fleste virksomheder vil gerne vækste, men gør alt for at få flere produkter og flere besøgende og skaber dermed mere administration og meget større udgifter.

 

Det er en KÆMPE udfordring, fordi de …

  prøver at sælge mere til hvem som helst

  ikke fokuserer på hvor pengene tjenes og hvem de bedste kunder er

  bare kaster flere penge efter Google Ads

 opjusterer forventningerne, uden at udføre de nødvendige handlinger, der skal til for at skabe de resultater de ønsker

Proces

Hvordan får vi sammen løftet din online markedsføring?

Processen er iterativ, det vil sige at vi hele tiden bygger oven på de resultater vi allerede har skabt. Vi udvælger dine bedste kunder, sælger mere effektivt til dem og øger mængden af besøgende, og starter derefter forfra igen.

Vi forsøger hver gang at gøre budskabet klarere, bedre og vi har et laserfokus på at forbedre og øge resultatet på din bundlinje.

Overblik og planlægning

Vi starter med at få et overblik over dine produkter/ydelser og kunder, samt købsrejsen. Vi vælger sammen fokus for forbedringen.

Forbedre og øge salg

Næste trin er at forbedre salgsmateriale, opsætte og forbedre remarketing og øge konverteringsraten.

Øge antal besøgende

 Sidst men ikke mindst går vi i gang med at øge trafikken til dine bedste produkter, fra den trafikkilde vi sammen vælger giver mening.

Lead Your Way står for al annonceopsætning, tekster og alt det tekniske med annonceringen - du sparer en masse tid samt penge og kan fokusere på din virksomhed og kundernes behov

MERE INFORMATION OM OMB

Hvordan fungerer samarbejdet med Lead Your Way?

Det er et samarbejde hvor vi dels vejleder og hjælper med at facilitere de nye tiltag. Vi har brug for jeres input for virkelig at brænde igennem til jeres kunder, og der kan være mindre opgaver og justeringer af website som I skal klare.

Men det tungeste af arbejde, flowet og hele strukturen skal vi nok tage os af. Vi opsætter f.eks. annoncer, skriver tekster, lave søgeordsresearch, splittester, analyserer data osv.

Kort sagt: vi gør ikke alt, men vi gør rigtigt meget. Samtidigt med vi sparrer om opgaverne, diskuterer annonceudtryk og performance, så uddanner vi jer selvfølgelig i værktøjerne, hvad der er vigtigt, best-practices osv. Så jeres in-house know-how øges og I selv ved og lærer mere om markedsføringsteori og praksis, samt diverse værktøjer, strategier, tips og tricks. Alt marketingarbejde laves af os selv, i direkte dialog med jer. Så har I styr på hele processen og I ved præcis hvem der er ansvarlig for jeres markedsføring.

Vi står selvfølgelig for hele processen, planlægning, struktur osv., så I ved der er en tovholder på hele projektet.

Indhold

Hvad inkluderer Online Marketing Booster?

 • Opsætning og vedligeholdelse af annoncering
 • Månedlig rapportering
 • Optimering af tekster, landingssider, annoncering mv.
 • Opsætning af remarketing
 • Løbende dialog og planlægning
 • Mulighed for kontakt på email, tlf. og online møde i hele samarbejdet

Hvordan er processen for samarbejdet?

Efter både I og os har besluttet os for at samarbejde, så starter vi med at få et overblik over dine produkter/ydelser og kunder, samt købsrejsen. Herefter udvælger vi sammen et fokuspunkt for forbedringen og går i gang med implementeringen.

Denne fase afhænger lidt at hvor stor og kompleks din/jeres forretning er, men tilpasses behovet.

Næste trin er at forbedre salgsmateriale, opsætte og forbedre remarketing, øge konverteringsraten og sidst men ikke mindst øge trafikken til det fokusområde vi har valgt.

Vi tager et kald på telefonen ca. hver anden uge og følger op på hvad der sker, hvad der skal gøres og hvor vi er nu ifht målet. I tiden imellem arbejdes der på at nå målet og løse opgaverne.

Efter nogle måneder er alt typisk sat op og herefter går vi over i forbedringsfasen. Ingen markedsføring rammer 100% rigtigt og optimalt i første omgang og derfor vil der altid være løbende forbedring og optimering – samt vedligeholdelse af annoncer, kundeflow, optimering og splittesting, samt generel forbedring af salget og kvaliteten af de besøgende. Vi står for lange størstedelen af opgaverne, så I kan fokusere på at drive jeres forretning og udvikle andre områder.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er meget skeptisk over om I kan hjælpe os - kan du overbevise mig om at I kan hjælpe?

Nok ikke 🙂 Du er velkommen til at kigge på vores blog, se hvad vi har lavet af materiale her på siden og få en snak med mig. Men ultimativt bestemmer du, om du tror vi kan hjælpe. Vi vil ikke presse dig til at købe det forkerte eller bruge 3 timer på at fortælle rosenrøde historier om hvor god vi er til at hjælpe. Take it or leave it 🙂

Jeg er ikke sikker på vores forretning passer til det I tilbyder, tror du det kan hjælpe os?

Måske – Lad os tale sammen! Hvis vi ikke tror at vi kan give jer resultater, så siger vi det. Vi vil kun indgå i et samarbejde hvor begge parter får noget godt ud af det. Vi er heller ikke bange for at anbefale et bureau eller en ekspert som passer bedre på jeres behov, hvis det vi tilbyder ikke er det rigtige. Og det koster selvfølgelig ikke noget at tage en snak.

Jeg har slet ikke 9.995 kr om måneden at bruge på en ekspert til at hjælpe med lave min markedsføring, hvad gør jeg?

Det er helt i orden. Vi kan tilbyde dig et en-dags review af din markedsføring, hvor vi gennemgår dine produkter, salg, markedsføring, købsrejse, konvertering og du får en konkret handlingsplan for hvad du kan gøre for at komme videre, uden min hjælp hver måned. Prisen er 5.995 kr + moms pr. dag.

Kan jeg få rabat?

Nej. Vi tilbyder kun ydelsen til virksomheder som kan se værdien i det arbejde vi kan tilbyde. Og prisen er sat, så det giver mening for os at lave. Hvis du ikke tror at du kan få pengene tilbage 2, 5 eller 10 gange ved at forbedre dit salg, få flere købere, mersælge og få mere potentiel trafik, så er dette ikke det rigtige tilbud for dig.

Kan jeg ikke gøre det hele selv?

Måske! Men hvor lang tid tager det, hvor mange gange skal du vælge forkert og hvor meget omsætning vil du miste fordi det gik for langsomt?
Ingen af vores metoder er rocket-science, men korrekt implementation, strategi og værktøjer kombineret med velskrevne annoncetekster, forståelse for salg på nettet og den rigtige pris gør at vores arbejde kan tjene sig selv hjem 5-20x på relativt kort tid, for en virksomhed der i forvejen omsætter og har kunder.
Hvis du ikke er klar til at indgå et samarbejde med os, så start endelig på processen selv og tag fat i os når du har brug for en ekspert og sparringspartner.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan bare skrive en mail eller ringe, så er du opsagt inden løbende måned + 30 dage.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Udfyld og indsend formularen på denne side (bare rolig, det tager kun 1-2 minutter), så tager vi en samtale på telefonen hurtigst muligt. Vi bruger dine svar, til at forberede os – så vi kan komme i gang med at arbejdet med det samme, når vi taler sammen.

Vi kontakter dig via email indenfor 3 arbejdsdage og vi får sat en tid i kalenderen, der passer os begge.

Er der en binding?

Nej, ingen binding.

Hvem ejer dataene?

I ejer alle jeres annoncer, data, salg og kunder. Vi laver også kun annoncer på jeres konti, som I bestemmer over.
Alle kampagner og tiltag skal fjernes og slettes og må ikke anvendes, hverken direkte eller til inspiration, fremadrettet, såfremt betalingsbetingelserne og bindingen ikke overholdes.

Hvad inkluderer tilbuddet ikke?
 • Alt forbrug på Google Ads og Facebook (og evt. andre platforme) skal I selv betale.
 • Andre ydelser end det beskrevne.
 • Programmørarbejde.
 • Video og billedeproduktion (udover anvendelse af det I kan levere).

Vi kan typisk både facilitere hjælp til f.eks programmering og videoarbejde med mine faste samarbejdspartnere. Vi kan tage hele dialogen med dem, så det bliver lettest muligt for jer.

Garanterer du at vi får resultater?

Nej. Vi gør altid vores allerbedste for at hjælpe med at skalere jeres forretning. Vi ved godt at vi ikke tjener penge på jer i fremtiden, hvis ikke I får resultater. Vi lever af at skabe gode resultater, og sigter altid på et LANGT og TÆT samarbejde, til glæde for begge parter.

Vi tager dog ikke ansvar for hvad I får af resultater, da der er alt for mange faktorer som spiller ind på en virksomheds overskud og resultat. F.eks. har vi ikke indflydelse på konkurrencesituation, lovgivning, programmørarbejde, fejl i software, hacking, menneskelige fejl og mangler, prissætning af jeres produkter, udelukkelse af annonceplatforme, manglende lager/levering og meget andet.

Derudover fraskriver vi os ethvert ansvar i forbindelse med rådgivning og konsulentarbejde for jeres virksomhed. Se vores Ansvarsfraskrivelse for detaljer.

Hvad indeholder planen?

Planen kan indeholde tilbud, remarketing, automatisering, flows, søgeannoncer, dynamiske annoncer, andre salgsvinkler, nye marketingtilgang, noter, forslag, email kampagner, content marketing, opfølgning, salgsvideoer, salgsbreve, cash machines, krydssalg og opsalg mv.

Vi tilpasser det til din virksomhed og type af kunder, samt hvad du allerede gør nu.

Kun særlige virksomheder

OMB er ikke for begyndere

Kun for virksomheder der opfylder følgende krav:

 • Din virksomhed skal være kørende, have kunder og omsætning
 • Du skal være villig til at betale for at annoncere online
 • Du skal have besøgende på dit website

Lad os hjælpe dig med at løfte din forretning

Vi har 13+ års erfaring med online markedsføring. Vi bruger selv samme værktøjer, som vi rådgiver i. Og så er vi selvfølgelig certificerede af Google
Vilkår og betingelser

 • Forbrug på annoncering betales separat af kunden
 • Vores betingelser godkendes ved samarbejde. Læs dem her
 • Alle priser er eks. moms