Hvorfor er opfølgning for din digitalmarkedsføring vigtig?

Skrevet

af | 30. sep 2022

Online marketing er jo lidt ligesom en salgsdisciplin. Opfølgning er super vigtigt, men hvorfor?

Hvis vi kun har en annonce kørende som ligesom går ud til folk 1 gang og så håber vi på at de ringer ind og lægger en ordre for en kvart million. Så er det måske lidt fantasifuldt i forhold til, hvad markedsføring egentligt bruges til. Markedsføring bruges til dels, at folk de opdager jer, det bruges til de får tillid til jer og husker jer, når de faktisk skal til at tage beslutningen.

Så derfor er opfølgning vigtigt også selvom I faktisk har fået dem ind på hjemmesiden. I har fået dem til at kigge og vil interessere sig for hvad I har. Så kan opfølgningen i virkeligheden gøre, at de bliver klogere på, hvad det er I tilbyder i jeres virksomhed. Så opfølgningen det kunne være andre annoncer som uddyber, fortæller mere, viser at I er dygtige set med kundens øjne, viser hvad der forskelligt i forhold til hvad andre gør.

På den måde så får i opbygget kendskabet endnu stærkere ved den potentielle kunde som sidder og kigger på jer. Så når I sætter markedsføring op så husk også opfølgning. Måske også 3,6 og 12 måneder efter første budskab er kommet ud, hvis der er lange kunderejser i jeres branche.