Maltes Marketing ApS udvider fortsat og skifter snart navn til Lead Your Way ApS

Skrevet

af | 19. aug 2022

I takt med at Maltes Marketing er gået fra at være en enkelt konsulent til at være et online marketingbureau på 7 mand. Men en fortsat fremtidig vækst på linjen, har vi valgt at finde et nyt navn til virksomheden. Det nye virksomhedsavn rummer det vi laver og ikke mindst at vi bliver et stærkere og voksende team.

Med en vækst YoY på estimeret 51% for 2022 ifht 2021, flere nyansættelser samt stigende kundetilgang, er det blevet tid til et navneskifte der dækker vores ydelser.

Vi startede rejsen med opkøbet af et mindre bureau “You Ad Me At Hello” i 2021 og kigger fortsat på nye samarbejder samt mulige opkøb i fremtiden.

Med navneskiftet kommer der ikke en totalt rebranding. Vi er stadig den samme virksomhed. Lead Your Way har samme CVR nummer, de samme ansatte, samme principper og måde vi arbejder på. Navnet er bare nyt og en bedre beskrivelse af hvem vi er og hvad vi tilbyder. 

Over de kommende måneder, vil vi præsentere os med begge navne. Med tiden går vi helt over til det nye “Lead Your way” og udfaser “Maltes Marketing”.

Malte Lange (Direktør i Lead Your Way) udtaler:
Det har længe været en drøm at løfte Maltes Marketings brand op på et højere niveau, og gøre det til det online marketing bureau det er, og skal være i fremtiden. Derfor er det med stor stolthed at vi i dag præsenterer vores nye navn for bureauet.

Et stort tak til alle vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst Visuelt Studio for arbejdet med det nye logo.

Mød det nye “Lead Your Way” 

Gruppebillede af teamet bag Maltes Marketing som du har skiftet navn til Lead Your Way