Pressemeddelelse: Lead Your Way overtager kunderne fra Adword Vision

Skrevet

af | 10. nov 2023

Pressemeddelelse: Lead Your Way overtager kunderne fra Adword Vision

Grundt helbredsmæssige udfordringer, har Tommy Jepsen været nødsaget til at ændre sit arbejdsliv og samtidigt stoppe driften af Adword Vision.

Vi har sammen med Adword Vision planlagt og er ved at gennemføre en grundig overdragelse, så alle kunder kommer godt videre og for at sikre stabilitet og kontinuitet i den service kunderne modtager. Vi ser frem til samarbejdet og til at tage os godt af alle de nye kunder.

Tommy Jepsen, Direktør, Adword Vision udtaler:

“Lead Your Way er et firma som deler vores værdier og leverer høj faglig kvalitet og engagement. Derfor har det været naturligt for mig at sende alle mine gode kunder over til dem, for at sikre fortsat god service og resultater”

Malte Lange, Direktør, Lead Your Way udtaler:

“Vi er meget taknemmelige og ydmyge over at være blevet udvalgt til opgaven. Det er utroligt vigtigt for os, at vi får en god og stærk indsigt i alle kunderne ved overdragelsen, og lære hver enkelt at kende. Det er ved den nære relation og tillid at der virkelig kan skabes resultater sammen.”

Fra hele Lead Your Way skal lyde et stort tak til Tommy Jepsen og Adword Vision – og ikke mindst et hjerteligt velkommen til alle de nye kunder, som vi glæder os til at servicere på samme høje niveau som de er vant til ved Adword Vision.

Kunderne videreføres med samme ydelser og priser som de kender og har aftalt.

—-

Ved spørgsmål som ny kunde er du meget velkommen til at kontakte Account Manager Nicolai Fohlmann på e-mail nicolai@leadyourway.dk eller på tlf +45 71 99 22 95, som også inden for kort tid rækker ud til dig.

Ved andre spørgsmål til Lead Your Way eller ønske om interview, kontakt da Direktør Malte Lange på malte@leadyourway.dk