Pressemeddelelse: Lead Your Way udvider ejerkredsen og byder ny partner velkommen

Skrevet

af | 15. jun 2023

Som en del af Lead Your Ways vækststrategi indtræder Nicolai Fohlmann som partner og medejer efter 2,5 år i virksomheden. Nicolai skal fremadrettet være en endnu større del af det gode samarbejde med vores kunder og sparring i ledelsen. Han skal på den måde være med til at løfte online B2B marketing til nye højder. 

Nicolai Fohlmann (Ny partner i Lead Your Way) udtaler:

“Da jeg blev præsenteret for muligheden for at blive partner og medejer i Lead Your Way, var der ikke nogen tvivl om beslutningen. Jeg har arbejdet hårdt og struktureret for at hjælpe virksomheden med at vækste og bidrage til at skabe værdi, både for vores kunder, Malte Lange og Lead Your Way. Jeg har fået udvist kæmpe tillid fra dag 1. og gradvist blevet inddraget i større ansvarsområder og strategiske beslutninger. Malte har været en støtte og mentor i min tid og jeg er taknemlig for at blive indraget yderligere i at være med til at løfte virksomheden.”

Malte Lange (Direktør) udtaler:

“Nicolai har vist et kæmpe engagement i sin tid i Lead Your Way. Han er jævnligt en del af beslutninger og strategi for både vækst, interne optimeringer og vores dialog med kunder, så det var helt naturligt at invitere ham indenfor i partnerkredsen. Jeg ser frem til et endnu tættere samarbejde og til at vækste virksomheden sammen yderligere i de kommende år.”

Vækstrejse skaber nye behov

Lead Your Way har haft succes med B2B online marketing og længere kunderejser, hvilket kunderne har reageret positivt på. Vores rådgivnings-, strategi-, eksekverings- og samarbejdsydelser, kombineret med navneskiftet til Lead Your Way i sensommeren 2022, har forbedret vores markedsposition og åbnet døre til større virksomheder med online marketing-ambitioner.

Fremtiden for Lead Your Way

Vi er på vej fra startup til scale-up, og går benhårdt efter at vækste forretningen. Dog kun som en bæredygtig og stærk virksomhed med plads til medarbejdere og overskud til kunderne. 

Vores ambition er at blive det foretrukne B2B marketing bureau i Danmark. Vi vil gerne vækste til 20+ medarbejdere og muligvis lade os opkøbe af en strategisk partner eller lignende, som kan åbne op for endnu større ambitioner og ikke mindst udviklingsmuligheder for vores medarbejdere.

Vi ser ind i et spændende efterår og kigger med stor optimisme på fremtiden.